Kraftdjur & symboler

 

 

 

Vi har  alla kraftdjur med oss, både i det fysiska och i högre dimensioner. Våra kraftdjur finns med oss under perioder i livet när vi behöver deras styrka och energi. Vissa har vi under hela livet och vissa kommer och går, ungefär som våra guider på andra sidan. De hjälper oss och ger oss kraft i stunder vi behöver det – sedan går de vidare. Men vi kan alltid be om beskydd och kraft från djuren. Vår husdjur är även med oss och ger oss kärlek och tröst, även när de gått över på andra sidan. Hur vet vi då vilket eller vilka är våra kraftdjur? Ett teckan är att du känner dig dragen till vissa djur. Ibland kan de visa sig i våra drömmar eller när vi mediterar.

 

Om du vill komma i kontakt med något av dina kraftdjur kan du be dina guider om hjälp. Uttryck att du vill veta vilket ditt kraftdjur är och var sedan öppen för att svaret kan komma till dig på lite olika sätt. Ett tips är att ställa frågan och be om att få svaret på ett tydligt sätt som du förstår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett litet exempel på hur våra kraftdjur beskyddar oss

Jag hade en period där jag var mycket uppe i tankarna. Jag funderade mycket, var rastlös och hade svårt att vara still. Man kan säga att jag inte riktigt var i kontakt med jorden. Jag var ojordad, vilket vi lätt blir när vi bara fokuserar på yttre saker och på att göra saker. Under den här perioden fick jag till mig att mitt kraftdjur var en brunbjörn. Björnen är stor, stabil och väldigt jordad. Den springer inte runt eller tapapr fotfästet. Den håller sin för det mesta lugn och har nära kontakt med jorden. Björnen hjälprte mig genom att ge mig mer av den här jordande energin som jag behövde vid den tidpunkten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tecken i din omgivning

Ibland ser vi återkommande saker i vår vardag, saker och fenomfem som bara dyker upp helt oväntat eller som igen och igen. När vi ser saker som återkommer brukar jag se det som ett tecken. Tecknet kan vara i form av djur, siffror, färger eller andra saker. De kommer för att göra oss uppmärksamma på något eller för att besvara något vi undrat över.

 

När vi påbörjar vårt andliga uppvakanden ser vi ofta mycket av detta. Det är vanligt att vi börjar se siffror som 11:11, 222, 444 osv. De här siffrorna, när de återkommer ofta – kan vara ett sätt för guider och din högre själ att kommunicera med dig. Ibörjan kan det vara svårt att förstå vad dessa tecken betyder, men efter hand kan du börja urskilja vad de vill förmedla till dig. Vissa gånger vill de bara göra dig uppmärksam på att du inte är ensam, att du har hjälp från andra sidan.

 

Om du stöter på eller ser vissa djur ofta kan det vara en god idé att ta reda på vad djuret står för. Alla djur har egenskaper och de kan visa för dig vad du behöver ha mer av just nu eller vad du har för mycket av just nu. Ekorren står för att släppa taget om det gamla och gå in i nya saker. Så om du ser ekorrar ofta kan det vara en hint att du behöver släppa på sådant som inte längre gynnar dig. Det kan vara gamla föreställningar, tankesätt och annat.  Ofta talar vår intuition till oss genom tecken och symboler runt oss – det gäller bara att vi blir medvetna och stannar upp emellanåt. När vi bara rusar framåt i full fart missar vi allt det omkring som försöker kommunicera och visa oss saker.

 

Drömmar

Våra drömmar ger oss klara budskap om vad vi behöver titta på. Det viktigaste är inte alltid att förstå exakt vad drömmen innebär utan undersök känslan du har i drömmen. Även om drömmen är osammanhängande elelr oklar så brukar det gå att klargöra om handlingen var härlig, positiv, skrämmande osv.

 

Hur känns det i drömmen?
Hur känner du dig när du vaknar?
Finns det saker eller personer som återkommer i drömmarna du har?
Hur länge har drömmen funnits med dig?
Känner du igen känslorna från ditt verkliga liv?

 

 

 

Allting i din tillvaro
–  både människor, situationer, och händelser – är dina guider.
De visar dig vad du behöver titta på och läka för att komma hem i dig själv.

 

 

 

 

Kontakta mig

Martina Durefelt
E-post: info@intuitivcoach.nu

Föj mig

Copyright © Martina Durefelt