Rekommendationer

 

 

Här kan ni ta del av andras berättelser & upplevelser

 

 

 

-H.T

”Som Twin Flame har jag haft så många utmaningar som jag inte kunnat hantera själv, då jag suttit och levt i min egen skugga, och inte sett mina utmaningar, präglingar och karmiska relationer. Jag satt fast i något som jag inte ens visste jag satt fast i, med en relation som var dålig för mig och karmisk, fast jag inte såg det. Martina har genom sina unika intuitiva och healing egenskaper fått mig att läka ut det karmiska, läka mig själv och fått mig att hitta den Twin Flame relation jag längtade efter, men som jag inte ens visste fanns. Tack för din guidning av mig genom detta. Jag hade inte klarat av det själv. Du är den bästa andliga coachen och healern som jag någonsin kommit i kontakt med.”

 

 

-E.D-

”Wow! Det här var så annorlunda än allt annat jag varit med om och du har verkligen hjäpt mig förstå vem jag är på djupet. Det här kommer jag ta med mig på min resa resten av livet.”

 

 

-K.N-

Wow, det var fantastiskt! Du prickade in mig precis. När du sa att jag har en speciell relation till djur och skulle kunna hålla på med djurkommunikation så blev jag gråtfärdig. För det är något jag verkligen vill göra. Jag har gått en grundkurs i djurkommunikation och ska gå fortsättningskursen i höst. Har även utbildat mig till änglamedium ganska nyligen och vill jobba som medium och hjälpa människor. Chakrabalanseringen och healingen var helt underbar. Jag är fortfarande efter en halvtimme väldigt påverkad. Blev jättetrött och känner mig lite ”groggy”. Tack från djupet av mitt hjärta!

 

 

-U.L-

”En träffsäker läggning på allt, från början till slut. En person jag verkligen rekommendera till alla. Kommer anlita henne igen!”

 

 

-P.L

”Att bli coachad av Martina är något jag verkligen vill rekommendera. Hon är ödmjuk och har ett proffsigt bemötande. Det känns naturligt att öpnna sig och samtidigt bli ledd av henne. Martina hjälper mig på många plan, både emotionellt, mentalt och andligt. Hon har en nära och genuin kontakt med sin intuition som hon gärna delar med sig av.

 

 

 

 

 

 

 

 

-E.H-

”Så otroligt tacksam för det här, det var pusselbitar som föll på plats som jag inte vetat om, men som jag länge sökt efter. Dessutom var det flera saker som jag verkligen behövde höra just nu.”

 

 

-P.H-

”Wow, du är enormt duktig. Allt stämmer in! Det bästa av allt är att jag fick två insikter som kom i precis rätt tid. Din ord går rakt in i själ och hjärta. Tror jag äntligen förstår nu. Tusentals tack!”

 

 

-M.N-

”Svävar i kärlek och omtanke under de sessioner Martina håller. Mycket varm rekommendation för de som medvetet vill gå djupare i sitt varande.

 

 

-K.B-

”Vägledningen jag fick av Martina var fantastisk. Min upplevelse var att det kände enkelt, tydligt. Väglednnigen leder mig framåt i min utveckling. Hon har kunskap, erfarenhet samt en stark intuition – en stor gåva, vilket gör att hon kommer hjälpa många människor som vill utvecklas. Prova du med!”

 

 

 

 

Kontakta mig

Martina Durefelt
E-post: info@intuitivcoach.nu

Föj mig

Copyright © Martina Durefelt