Tjänster med Akashic Records

Tjänster med Akashic Records

 


AKASHIC RECORDS TJÄNSTER

 

Alla tjänster sker på distans och smidigaste sättet att boka är under fliken ”Webbshop”. Efter din bokning så kontaktar jag dig via mail och så kommer vi överens om tid och tittar på vad du önskar hjälp med. Du får då även mer information om hur samtalet/healingen går till rent praktiskt. Det går även bra att kontakta mig via mail om du vill boka tid eller har frågor kring någon av tjänsterna. Ingen fråga är fel eller konstig och det mesta går att lösa. Vill du veta vad andra säger om mitt arbete så kan du titta på rekommendationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

SOUL READING – Om dig, din själ och dina inre gåvor

 

I Priset ingår mitt förarbete (cirka 1 timme) och telefonsession 50 min.

 

I den här läsningen inhämtar jag med din tillåtelse information från dina Akashic Records för att på bästa sätt kunna assistera dig på din livsresa. Läsningen innehåller mycket information men också en oändlig möjlighet till läkning och transformation i ditt liv, på alla plan.

 

Jag tar reda på mer om din Divine Soul Blueprint, som är din själs uppbyggnad – vem du är på själsnivå. Detta innefattar dina energimässiga kvalitéer och gåvor samt om hur du är menad att uttrycka din själ här på jorden. När du vet vem du är på själsnivå är det lättare att göra val som hjälper dig manifestera och få mer överflöd i ditt liv.

 

Genom läsningen får du också information om vilken själsgrupp du tillhör och vad som utmärker din själsfamilj karaktärsmässigt. Många människor upplever en enorm glädje och läkning när de kommer i kontakt med sitt ursprung och det hjälper dem att förstå varför de är som de är och att de inte är ensamma.

 

Du får veta vilka uppstigna mästare och högre ljusguider som finns vid din sida extra mycket just nu i livet, samt hur de stöttar dig.

 

Vi fördjupar oss i dina livsteman, de ämnen och områden som du valt att utforska lite extra under den här livstiden. Våra livsteman utmärker sig ofta som utmanande områden i våra liv och genom att få veta mer om dessa kan vi få en ny förståelse och medvetenhet kring varför vårt liv ser ut som det gör.

 

Tillsammans med högre guider och uppstigna mästare gör jag en uppgradering av ditt energisystem, balansering av dina chakran, dina meridianer samt aktiverar alla delar av dig som är redo att bli aktiverade. Jag rensar även bort sådant som kan hindra eller störa din tillgång till din inre guidning och din intuition.

 

Slutligen tittar vi även på hur ditt liv ser ut just nu och ser hur du på bästa sätt kan skapa det liv du längtar efter och där din själ får komma till uttryck på allra bästa sätt.  

 

 

 

AKASCHIC RECORDS – Healing genom tiden

 

I priset ingår mitt förarbetet (1 timme) samt telefonsession på 50 minuter. Utöver det ingår även healing och rensinng av blockeringar och energimässiga hinder. 

 

I den här läsningen hämtar jag information ur Akashic Records – din själs arkiv. Jag tar reda på mer om ditt ursprung och om din själsgrupp.

 

Vi tittar på vilka blockeringar som finns på själsnivå, grundorsaker till dessa och hur dessa mönster påverkar dig idag. I princip alla av oss har större blockeringar från tidigare liv och existenser som påverkar oss i vårt dagliga liv. Kanske upplever du att du sitter fast, att du inte riktigt kommer åt din inre kunskap, att du hamnar i samma typ av relationer eller mönster. Här undersöker vi dessa liv och vad som hände samt när livet utspelade sig.

 

Genom att följa tråden bakåt i ditt arkiv kan vi se var dessa mönster kommer ifrån. Många gånger bär vi med oss trauman och cellminnen som hindrar oss från att fullt ut leva, skapa och manifestera det liv vi vill ha här och nu. Genom att komma åt ursprungshändelsen bakåt i tiden påbörjar din själ och din känslokropp en läkningsprocess. Vi tittar på om det finns själsförlust och implantat från tidigare liv. Vi tar även reda på om det finns kontrakt och löften med andra själar som fortfarande är aktiva.

 

Du får information om vilka större blockeringar som finns där och vilken energi dessa blockeringar har. På så vis kan du se hur dessa faktiskt påverkar dig i din vardag nu.

 

I den här läsningen ingår en fullständig rensning av alla blockeringar som framkommer samt en total återställning av din själstruktur. Du får därmed en djupgående healing och din själ kommer att släppa det som den är redo att släppa. I samarbete med ditt högre jag, uppstigna mästare och högre guider gör jag en uppgradering och balansering av hela ditt energisystem.

 

 

 

 

 

 

 

AKASHIC RECORDS – Healing och återställning av chakran

 

 

I priset ingår en timmes förarbete, telefonsession 45 min samt healing på ljudfil för ditt chakrasystem.

 

I den här läsningen hämtar jag information ur dina Akashic Records. Jag tar reda på vilken själsgrupp du tillhör och vad som är din själs starkaste energikvalitéer.

 

Vi har många chakran i vår kropp och även fler ovanför oss och under oss. Här fokuserar vi på våra 7 vanligaste chakran som är våra sju stora energicenter i kroppen – en länk mellan vår själ och vår fysiska kropp. Vårt chakrasystem finns i vår fysiska, mentala och emotionella kropp, vilket innebär att obalanser kan dyka upp på alla dessa nivåer.

 

Vi gör en fullständig analys av dina chakran – om de är i obalans och ifall det finns överaktivitet eller under aktivitet. Det ger en inblick i vilka områden du lägger för mycket fokus på i ditt liv och vilka områden som blir försummade. Vare sig ett chakra är underaktivt eller överaktivt skapar det obalans som kommer visa sig på olika sätt i ditt liv.

 

Obalanser i våra chakran påverkar oss i hög grad inom alla områden av livet. Genom att bli medveten om dessa kan du påbörja ett förändringsarbete för att skapa en mer balanserad livsstil. I läsningen ingår healing och balansering av alla chakran. Du får även veta vilket som är ditt primära chakra detta liv, det vill säga vad du har valt att jobba med extra mycket detta liv.

 

 

 

AKASHIC RECORDS – Skriftlig Läsning

 

Eftersom många av mina kunder uppskattar att få vägledning i textform så har du nu möjlighet att köpa en skriftlig Akashic Records Reading. Du får en pdf med följande vägledning:
* Vad som är din själs energisignatur, dvs mer om ditt ursprung och platser du har stark anknytning till förutom jorden
* Dina primära livsteman som du valt att jobba med detta liv
* Vilket chakra du valt att jobba med extra mycket detta liv och hur det stödjer dig på din livsresa
* Vilka högre guider, ärkeänglar & uppstigna mästare som är med dig just nu och hur de stöttar dig
* Större själsliga blockeringar från detta och tidigare liv som påverkar dig just nu och hjälp med att rensa dem
* Vad som är viktigt för dig just nu på din livsresa
* Svar på valfri fråga som du önskar vägledning kring
”Martina! WOW! Jag är helt tårögd och chockad! Oj, detta är första gången jag gör något sånt här och jag känner sådan inspiration, lätthet, inre frid, förståelse, acceptans och glädje när jag läser det. Blir så berörd och det du fått fram stämmer in så väl. Tack!”

 

 

 

 

 

 

 

PAKET – AKASHIC RECORDS SERIE

 

I det här paketpriset får du en fantastiskt möjlighet till läkning, healing & Transformering.

 

I priset ingår:

 • 3 telefonsessioner (45 minuter per session)
 • Mitt förarbete inför varje session
 • En mängd information om din själ och ditt livssyfte
 • Healing och råd kring hur du kan leva mer utifrån din själ och dess ursprung

 

Vi kommer ha 3 sessioner som du själv väljer när du vill ha dem. Min rekommendation är 1 gång i veckan under 3 veckors tid eller varannan vecka under 6 veckor. Då har du möjlighet att landa i det vi pratar om och du får healing i varje samtal. Efter att du köpt tjänsten kontaktar jag dig för att boka in vår första tid.

 

Det som ingår i serien är följande:

 

 • Information om ditt ursprung och vilken själsgrupp du tillhör samt vilka karaktärsdrag din själsfamilj har
 • Vilka som är dina största och viktigaste energicenter och hur du på bästa sätt kan få tillgång till livsenenergi, flöde och manifestera i ditt liv
 • Vilka livstema du har valt att utforka det här livet
 • Vilket som är ditt primära chakra och hur det stödjer din resa
 • Mer om ditt guideteam – vilka dina guider är och även vilka ljusvarelser och uppstigna mästare som är med dig extra mycket just nu och hjälper dig.
 • En fullständig analys av alla dina chakran – om de är i obalans, underaktiva eller överaktiva och hur du kan göra för att återställa balans i dem
 • Vilka speciella gåvor du har detta liv och hur du kan använda dem i ditt liv
 • Vi undersöker vilka stora blockeringar som påverkar dig idag – från detta och tidigare liv. (ex Kontrakt, löften, avtal, själsförlust, karma mm)
 • Om det finns någon negativ obefogad karma hos dig – vilket innebär att vi ser om det finns karma som du bär på som du är redo att nu släppa taget om
 • Healing och rensning av alla blockeringar och en återställning av hela din själstruktur
 • Uppgradering av ditt energisystem och balansering och expansion av meridianer och chakran
 • I vilken grad du är uppkopplad till ditt högre jag

 

 

 

 

 

 

 

För att boka någon av mina tjänster –

välkommen till min WEBSHOP

Kontakta mig

Martina Durefelt
E-post: info@intuitivcoach.nu

Föj mig

Copyright © Martina Durefelt